Jubileumi ünneplés

TÖRTÉNETÜNK

Szaunaparkunkban a 2011-es megnyitása óta több mint 100 szaunamester felöntéseivel dicsekedhetünk.
A hazai mesterek mellet számos külföldi vendégmester is megtisztelte már szaunáinkba ellátogató vendégeinket profi programjaival. Büszkén mondhatjuk, hogy ebben a kis falucskában Magyarhertelenden felépült wellness centrum szaunáival és termálfürdőjével rövid időn belül a hazai és a nemzetközi szauna élet kiemelkedő központjává vált.

Az ország minden szegletéből érkeznek ide szaunázók, hogy átélhessék az Endorfin szaunánkban zajló programjainkat, melyeket 12 fős profi szaunamester csapatunk prezentál. Mesterink napról-napra igyekeznek megújulni valamint újabb és újabb pozitív élménnyel megajándékozni az ide látogatókat.

A szauna programokra évről-évre egyre népszerűbbek lettek, így 2015-ben megnyitottuk 50 fős ENDORFIN névre keresztelt program szaunánkat, mely azóta is számos hazai és nemzetközi szaunás rendezvény helyszíne.

Különleges élményben lehet része az ide látogató vendégeknek. Ezúttal olyan szaunamestereket hívtunk meg, akik ezt a szakmát az országban az elsők között sajátították el. Nevükhöz sok-sok hazai és nemzetközi szaunás eredmény fűződik. Munkásságukkal sokat tettek és teszenk most is a magyar szaunakultúra fejlődéséért és terjesztéséért. Természetesen nem feledkezünk meg arról, hogy a fókuszban a szaunázás élménye lesz, így borzongással és endorfinnal már most feltankoltunk.

Célunk, hogy vendégeinek, olyan szaunaélményt biztosítsunk, melyet még eddig nem tapasztaltak. 18 szauna programból válogathatnak, melyek két helyszínen fognak zajlani. Endorfin szaunánkban minden mester legalább egy show “jellegű” programmal készül, így nem csak forróságból, de hangulatból sem lesz hiány. Aroma szaunánkban pedig ez alkalomból a mesterek igazán megizzasztják majd Önöket klasszikus felöntésekkel.

Végh Tímea

Végh Tímea

szaunamester

2009. óta tartok felöntéseket a debreceni Aquaticum SPA-ban, 11 éve alatt egy szuper szaunamester csapatot és egy 400 m2-es Szaunavilágot sikerült felépíteni, azt hiszem erre vagyok a legbüszkébb: a kollégáimra és a munkahelyemre.
„Az egész csak azon múlik, hogy benned van-e a csakazértis. Csak azért is menni, csinálni, megbotlani, szeretni, csalódni, félni, folytatni, fájni, örülni, gúnyos kacajok tárgya lenni, elérni… Merni elérni… Mert egyszer bizony tátják majd a szájukat, hogy hittel hova lehet eljutni… Mert a kitartás és az alázat sikert szül.  „

Végh Sándor

Végh Sándor

szaunamester

2010. óta tartok felöntéseket a debreceni Aquaticum SPA-ban. Hobbiként foglalkozom a szakmával. Számos hazai és külföldi versenyen, rendezvényen, továbbképzéseken bővítettem tudásomat, tapasztalatomat a minél tökéletesebb felöntések megalkotásához.
Szaunás mottóm:
„Az egyszerűség az arany középút a túl kevés és a túl sok között.”
Török Sándor

Török Sándor

szaunamester

A Dél-Alföld utazó szaunamester nagykövete vagyok lassan 10 éve. Eleinte vendégként jártam a hazai és külföldi rendezvényeket , hogy a déli-régióban át tudjam adni azokat a tapasztalatokat amit láttam4-5 éve már hazai és külföldi rendezvényeknek , versenyeknek résztvevője vagyok programjaimmal.
„Szívből és szeretettel adok nektek, és mosolyotok vidámságotok tölt fel engem!”

Hruskó Csaba

Hruskó Csaba

szaunamester

4 éve a Sió Szauna Team tagjaként tartok szauna programokat főleg Siófokon, de szinte az ország legtöbb szaunájában megfordultam.  A szauna programjaimban főleg a kreativitásomat, különleges illatkeverékeket és a humoromat szeretem megmutatni.
Békássy Ilona Bernhardt Béla

Békássy Ilona Bernhardt Béla

Hertelendi Termál vezetők

2007 óta vezetik a fürdőt. Kihasználva a környezeti adottságokat és az értékes termálvizet, közel 40 éves szaunás tapasztalatukat 13 év alatt egy családias fürdő és szaunakomplexumot varázsoltak. Hatalmas elismerés és kalapemelés!
„Számukra nincs lehetetlen, csak tehetetlen.”

 

Fáskerti Rita

Fáskerti Rita

szaunamester

A Hertelendi Szaunapark legelső szaunamestere, aki 2011 óta csapja a szelet. Munkásságával és programjaival, versenyeken elért kiemelkedő eredményeivel nagy mértékben hozzájárult a Hertelendi Szaunapark hírnevéhez. A Hertelendi Szaunamester csapat és Szaunapark vezetője. 
„Ez szerelem volt első látásra.”

Csaba Tünde

Csaba Tünde

szaunamester

A szauna számára a hely, ahol megszűnik a világ. A legyezők királynője, valamint kecsességével és kreativitásával varászolja el a szaunázó közönséget.
„A szenvedély kortalan érzés, amely erővel tölt meg és át is alakít minket. Ha valamit szenvedélyesen csináluk, akkor tökéletesen a jelen pillanatban élünk.”

Durucz Kriszta

Durucz Kriszta

szaunamester

A szaunában a kikapcsolódást és az egészséges életmódot mint kapcsolódási pontokat igyekszik vendégein számára átadni. Programjaira a klasszikus stílus és a képzeletbeli utazás valamint a hát megborzongtatása  jellemző.
„Szeressd, amit csinálsz és csináld, amit szeretsz.”

Bagó Gábor

Bagó Gábor

szaunamester

Számára a szauna egy szentély. Programjaira a professzionalitás és a prémium minőségő természetes illatok jellemzőek.
„Amikor először belépsz a szaunába rögtön eldől, hogy rendszeresen visszatérsz a szentélybe, vagy többet nem kívánkozol oda. 1995 óta tart a kapcsolat.”

SZAUNA FELÖNTÉSEK IDŐPONTJAI

ENDORFIN SZAUNA:

14:00 Hey Brother – Rita & Gábor

15:00 Édes pillantok – Török Sándor

16:00 Tüzet látok – Hruskó Csaba

16:45 Afrika – Végh Sándor

17:30 Mamma Mia – Kriszta & Tündy

18:15 Prometheus – Hruskó Csaba

19:00 Kicsit szűk a kabin nekem
 Török Sándor

19:45 Aphrodite– Végh Tímea

20:30 Simple Rock – Rita & Manfred

21:15 Vikingek földjén
– Végh Tímea & Végh Sándor

22:00 Made in Hungaria
– Tündy & Kriszta & Rita & Gábor

FINN SZAUNA:

15:15 – Durucz Kriszta

16:00 – Végh Tímea

17:15 – Bagó Gábor 

18:00 – Végh Sándor

18:45 – Csaba Tünde

19:30 – Hruskó Csaba

20:15 – Durucz Kriszta

21:00 – Török Sándor

GŐZKABIN:

15:30 – 21:45 között
45 percenként bőrápoló programok

Gőzkabinba előregisztrácó nincsen!

REGISZTRÁCIÓ

Már csak helyszínen regisztrálható!

Belépő 4.500 Ft/
fürdő + szaunajegyet, valamint három szaunaprogramot is tartalmaz.

Minden további felöntés
500 Ft/fő/felöntés
feláron megvásárolhatóak, regisztrálhatóak korlátlan számban és főre a szabad férőhelyek erejéig.

Nyitvatartás

Fürdő nyitva: 9:30-23:00

Szaunapark nyitva: 12:00-23:00

 

Szaunaprogramok:  14:00-22:30


Belépő ára

4.500 Ft/fő
Tartalmazza:
– fürdő és szaunapark használatot
– 3 db  szaunafelöntést

Minden további szaunaprogram 500Ft/fő/felöntés áron
vásárolható, regisztrálható a helyszínen a szabad helyek függvényében!

Itt a Helyed

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp