Jubileumi ünneplés

TÖRTÉNETÜNK

Szaunaparkunkban a 2011-es megnyitása óta több mint 100 szaunamester felöntéseivel dicsekedhetünk.
A hazai mesterek mellet számos külföldi vendégmester is megtisztelte már szaunáinkba ellátogató vendégeinket profi programjaival. Büszkén mondhatjuk, hogy ebben a kis falucskában Magyarhertelenden felépült wellness centrum szaunáival és termálfürdőjével rövid időn belül a hazai és a nemzetközi szauna élet kiemelkedő központjává vált. Az ország
 minden szegletéből érkeznek ide szaunázók, hogy átélhessék az Endorfin szaunánkban zajló programjainkat, melyeket kilenc fős profi szaunamester csapatunk prezentál. Mesterink napról-napra igyekeznek megújulni valamint újabb és újabb pozitív élménnyel megajándékozni az ide látogatókat.

A szauna programokra évről-évre egyre többen lettek kíváncsiak, így 2015-ben megnyitottuk 60 fős ENDORFIN névre keresztelt program szaunánkat, mely azóta is számos hazai és nemzetközi szaunás rendezvény helyszíne.
Idén különleges vendég mesterekkel ünnepeljük 4. születésnapját.

RENDEZVÉNYÜNK VENDÉGLÁTÓI

Különleges élményben lehet része az ide látogató vendégeknek. Ezúttal olyan szaunamestereket hívtunk meg, akik ezt a szakmát az országban az elsők között sajátították el. Nevükhöz sok-sok hazai és nemzetközi szaunás eredmény fűződik. Munkásságukkal sokat tettek és teszenk most is a magyar szaunakultúra fejlődéséért és terjesztéséért. Természetesen nem feledkezünk meg arról, hogy a fókuszban a szaunázás élménye lesz, így borzongással és endorfinnal már most feltankoltunk.

Célunk, hogy vendégeinek, olyan szaunaélményt biztosítsunk, melyet még eddig nem tapasztaltak. 18 szauna programból válogathatnak, melyek két helyszínen fognak zajlani. Endorfin szaunánkban minden mester legalább egy show “jellegű” programmal készül, így nem csak forróságból, de hangulatból sem lesz hiány. Aroma szaunánkban pedig ez alkalomból a mesterek igazán megizzasztják majd Önöket klasszikus felöntésekkel.

Békássy Ilona Bernhardt Béla

Békássy Ilona Bernhardt Béla

Hertelendi Termál vezetők

2007 óta vezetik a fürdőt. Kihasználva a környezeti adottságokat és az értékes termálvizet, valamint közel 40 éves szaunás tapasztalatukat 12 év alatt egy családias fürdő és szaunakomplexumot varázsoltak az egy medencés nyári kis fürdőből. Hatalmas elismerés illeti őket kitartó munkájukért és a rengeteg áldozatért, amit ezért az intézményért tettek. Számukra nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Nélkülük most nem ünnepelhetnénk!

Fáskerti Rita

Fáskerti Rita

szaunamester

A Hertelendi Szaunapark legelső szaunamestere, aki 2011 óta csapja a szelet. Munkásságával és programjaival nagy mértékben hozzájárult a Hertelendi Szaunapark hírnevéhez. Számos bajnoki cím tulajdonosa, de amire a legbüszkébb az a 2016-os Dél-Tiroli Klasszik Trophy-n 60 Szaunamester közül szerzett kitűnő minősítésű diplomája.
“Ez szerelem volt első látásra.”

Szabó Zoltán

Szabó Zoltán

szaunamester

9 éve, hogy elvégezte a képzést Zoli. Specialitása a nagy gondossággal, aprólékosan megszerkesztett zenei tükör készítése és ha kell, beszéddel, humorral történő kiegészítése programjain.  Emellett 2015 óta oktatja is ezt a szép szakmát a hallgatóság nagy örömére. „Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető… Ez teszi igazán bátorrá!”

Bagó Gábor

Bagó Gábor

szaunamester

2013 óta szaunamester, akiről bátran állítható, hogy a szaunázás terén folyamatosan fejleszti tudását. Többszörös bajnok és már Európa-szerte megmutatta tehetségét!
“Amikor először belépsz a szaunába rögtön eldől, hogy rendszeresen visszatérsz a szentélybe, vagy többet nem kívánkozol oda. 1995 óta tart a kapcsolat.”

Molnár István

Molnár István

szaunamester

A versenyekről elhíresült nevén Szaunamester Délipart, aki 2011 óta szaunamester. Hat szállodában és két fürdőcentrumban szervezi a szaunaprogramokat, emellett egy mobil szaunát is üzemeltet. István a szaunában igazán a virgácsmester képzése után találta meg útját. Ekkor vált ismerté mint Green Boy.  “A vendégek arcán mindig látni fogod, hogy jó úton jársz vagy sem.”

Egri Csaba

Egri Csaba

szaunamester

Csaba 8 évvel ezelőtt végezte el a képzést, de valójában már húsz éve tart felöntéseket. Egymás utáni években lett világbajnok 3. (2013) és 2. helyezett (2014) páros kategóriában. 2015-ben pedig erőventillációban mutatta meg legyezésének erejét, amikor is a bajnoki címet vehette kezébe.
“Számomra a szaunázás olyan szükséges valami, ami nélkül el nem tudnám képzelni az életemet.”

Szolári Zsolt

Szolári Zsolt

szaunamester

Sokan “csak” úgy ismerik a Chaplin. Erre a figurára felépített felöntésével a 2014-es vb-n hetedik helyezést ért el. Hazai és nemzetközi szinten is elismert szaunamester, aki jelenleg is németországban tart programokat. Zsolt idén 9 éve, hogy elsajátította ezt a szakmát. Számos szaunamester fejlődésében és tanításában segédkezett.
“Szauna nélkül lehet élni, de minek.”

Belley Attila

Belley Attila

szaunamester

2010 óta csapja a szelet Attila a szaunában. Nevéhez fűződik a színház és mozi a szaunában. Elsők között kezdett el jelmezes szaunaprogramokat tartani. Lecsapásai ereje egészen a Szauna erőventillációs bajnoki címig vezette. Igazi közönség kedvenccé vált különleges színházi szauna előadásaival az izzadni vágyók körében.
“Mindehol jó, de a legjobb a szaunában.”

ÜNNEPÉLYES MEGNYITÓ 13:00 – Medecetérben

SZAUNA FELÖNTÉSEK IDŐPONTJAI

MÁR CSAK A HELYSZÍNEN LEHETSÉGES A PROGRAMOK REGISZTRÁCIÓJA!
Korlátozott számban minden szaunaprogramunkra a rendezvény napján még fennartunk helyeket! 

ENDORFIN SZAUNA:

14:00 A jóslat – Rita

15:00 Chaplin – Zsolt

16:00 Perzsia – István
Már csak helyszíni regisztráció!

17:00 Amerikai álom – Csaba

18:00 Ünnep – Meglepi vendég
Minden hely elfogyott!

19:00 Jégkrémbalett – Zsolt

19:45 Flinstones – Csaba

20:30 Santiago de Cuba – István
Már csak helyszíni regisztráció!

21:15 Jamaicai látomás – Attila
Már csak helyszíni regisztráció!

22:00 Balaton – Gábor
22:45 Hang és Fény – Zoli

AROMA SZAUNA:

17:30 Fáskerti Rita
Már csak helyszíni regisztráció!

18:30 Szabó Zoltán
Már csak helyszíni regisztráció!

19:30 Molnár István
20:15 Belley Attila
21:00 Bagó Gábor
21:45 Szolári Zsolt
22:15 Egri Csaba

Regisztráció

Biztosítsa be helyét a programokra. Töltse ki alábbi adatlapunkat, és küldje el a regisztrálni kívánt felöntéseket. A regisztráció sikerességéről, tudnivalóiról válasz e-mailben értesítjük.

Árak:
Belépő 4000 Ft/
fürdő + szaunajegyet, valamint három  szaunaprogramot is tartalmaz.

Minden további felöntés
400 Ft/fő/felöntés
feláron megvásárolhatóak, regisztrálhatóak korlátlan számban és főre a szabad férőhelyek erejéig.

Nyitvatartás

Fürdő nyitva: 9:30-24:00

Szaunapark nyitva: 12:00-24:00

 

Szaunaprogramok:  14:00-22:30

Ünnepélyes megnyitó:  13:00


Belépő ára

4000 Ft/fő
Tartalmazza:
– fürdő és szaunapark használatot
– 3 db  szaunafelöntést

Minden további szaunaprogram 400Ft/fő/felöntés áron
vásárolható, regisztrálható a készlet erejéig

Itt a Helyed

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp